Smoelenboek

Juf MandyIk ben sinds 1997 juf en sinds 2020 werkzaam hier op De Blokkenberg. Ik ben de juf van groep 1 instroom, groep 6/7 en groep 8. Naast lesgevende taken heb ik ook het ICT-werk als taak.

Ik woon samen met mijn man Maurice en ons zoontje Ties van 6 jaar in Sittard.

Ik ben in mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met lezen, koken, creatief bezig zijn en natuurlijk onze kleine boef.

Juf Monique


Met ingang van 01-08-2018 ben ik werkzaam als directeur van Basisschool De Blokkenberg.

Ik woon zelf in Kerkrade met mijn echtgenoot. We hebben samen een dochter. Na de Pedagogische academie ben ik in 1983 eerst begonnen als vervangster op verschillende scholen. In 1989 in dienst van Jenaplanschool De Vierring gaan werken. Daar heb ik met veel plezier, 12 jaar in alle groepen lesgegeven. Daarna ben ik in 2006 afgestudeerd als schoolleider en ben nog 5 jaar schoolleider geweest op De Vierring.

Toen kwam een nieuwe uitdaging op mijn pad en ben ik schoolleider geworden op de Movare school in Sittard, de Vlieger. Een professioneel leerkracht blijft zich ontwikkelen en dat geldt ook voor mij. Ik ben een enthousiast, motiverend en daadkrachtig persoon. Ik kijk ernaar uit om samen met het team ervoor te blijven zorgen dat onze leerlingen kunnen groeien en bloeien!

Juf Natascha


Ik ben Natascha Rabuda en werk inmiddels al 23 jaar met veel plezier op De Blokkenberg. Na jaren in groep 4 te hebben gewerkt, ben ik sinds 2 jaar weer terug in de bovenbouw en dat bevalt heel goed. Ik vind het fijn om de kinderen van groep 6/7 op hun eigen niveau, op cognitief en sociaal-emotioneel gebied te laten groeien.

Naast rekencoördinator en lid van het managementteam ben ik een leerkracht die verbinding zoekt met de wijk, de stad en de Kerkraadse cultuur. Verbinden en binden vind ik ook belangrijk in mijn vrije tijd, door een actieve bijdrage te leveren aan het Kerkraadse verenigingsleven en organisatie Caritas. 

Jeweun ee richtig Kirchroadsj meadje.

Juf Chantal


Ik ben juffrouw Chantal.

Ik ben 45 jaar, juf van groep 2-3 en ik sta inmiddels al zo’n 25 jaar met heel veel plezier en passie voor de klas.
Ik heb vrijwel alle groepen gedurende deze periode gedraaid, van groep 1 t/m groep 8, maar mijn hart ligt wel echt bij het jonge kind (groep 1 t/m 3)!

Fantastisch om te zien hoe de ontwikkeling van de kleuter tot het schoolkind verloopt. Kinderen groeien enorm, zowel cognitief als ook sociaal-emotioneel. Ze groeien in hun hele zijn!!!

Verder ben ik naast juf ook moeder van 2 superleuke meiden van 11 & 14 jaar oud en woon ik samen met mijn partner Tim. Ik hou van gezellige dingen ondernemen met mijn gezin, familie en lieve vrienden, het lezen van een goed boek of genieten van heerlijk eten in een goed restaurant.

Juf SanneIk ben juf Sanne, samen met de kinderen probeer ik van iedere dag een feestje te maken.

Ik geef les en ondersteun met veel plezier in de onderbouw van onze school.

Na mijn opleiding ben ik direct begonnen met het werken als onderwijsassistent en doe dit met veel plezier.


Meester Marco


Ik ben Marco Winters, meester van groep 3/4 op de Blokkenberg. Groep 3 is een geweldige groep omdat de kinderen nog zo onbevangen zijn en ze zo ontzettend veel mogen leren in een schooljaar.

Ik geniet ieder jaar weer van de groei die ieder kind laat zien. Daarnaast is er in groep 3/4 nog veel ruimte voor spel, zang en bewegen. Het verder helpen van ieder kind en ieder kind dat geven dat het nodig heeft om zich (verder) te ontwikkelen is waar ik dagelijks voor ga.

Samen op zoek gaan naar je talenten en die vervolgens inzetten. Ik vind het belangrijk dat de groep een fijne en veilige plek is waar je jezelf kan, mag en durft te zijn. Dit is volgens mij de basis.

We geven elkaar dagelijks complimentjes, vieren onze successen en zijn trots op elkaar.

Juf Henriëtte


Mijn naam is Henriëtte Pistorius en ik werk al menig jaar met heel veel plezier in het onderwijs.

Na verschillende jaren in de middenbouw te hebben gewerkt ben ik weer terug op de plek waar ik ooit ben begonnen als juf en die me heel na aan het hart ligt, de kleuters.

Het is heerlijk om met deze nog zo onbevangen en enthousiaste kinderen, die aan het begin van hun schoolloopbaan staan, te werken en hun ontwikkeling te volgen. In mijn vrije tijd lees ik heel graag en ik probeer mijn enthousiasme hiervoor over te brengen door veel prentenboeken voor te lezen.

Meester Phil


Juf Esther G
Ik ben juf Esther G. Ik geef les aan groep 6.

Naast juf-zijn, vind ik het heel leuk om verhalen te schrijven, lezen en te tekenen. Ik heb ook twee boeken geschreven.

Daarbij lees ik graag voor aan de groep en vind ik het leuk om tekenlessen te geven. 

Juf Stephanie


Ik ben juf Stephanie en ik ben juf in groep 5, groep 8 en leraarondersteuner op De Blokkenberg.

Na een aantal jaren in het bedrijfsleven heb ik gekozen voor omscholing en geniet er iedere dag van. Als leraarondersteuner kom ik in alle klassen en heb daardoor de luxe om met alle kinderen op de school te kunnen werken.

Zo help ik kinderen die het even iets te moeilijk vinden of juist iets meer uitdaging kunnen gebruiken, ook help ik collega’s met het voorbereiden van lesmateriaal en het aankleden van de lokalen.

Na het behalen van mijn diploma Onderwijsassistent studeer ik nu aan de Pabo.

Mijn vrije tijd besteed ik aan mijn gezin, lego kunstwerken en Disneyfilms. 

Juf Loes


Ik ben Loes de Jong, juf van groep 8 op de Blokkenberg.

Een superleuke groep omdat ik het erg fijn vind om kinderen voor te bereiden op de middelbare school en op een geweldige manier afscheid te laten nemen van 8 jaar basisschool met het schoolkamp en de musical.

Naast lesgeven in de klas ben ik ook lid van het m.t. en verdiep ik me tijdens bijscholing het liefst in het gedrag van kinderen en de rol van anti-pest coördinator.

Ik woon in Brunssum samen met mijn 3 kinderen. In mijn vrije tijd zing ik bij een koor en in een band. Ook houd ik van wandelen, lezen en Netlfixen.

Juf Jessica


Mijn naam is Jessica Op den Kamp, getrouwd en trotse mama van 2 zoontjes.

Ik werk sinds 2005 voor Movare, vanaf 2010 werk ik op De Blokkenberg, waar ik voor bijna alle groepen heb gestaan vanaf groep 1 tot en met groep 8.

Kinderen begeleiden in hun ontwikkeling en ze te zien groeien binnen hun eigen mogelijkheden is wat dit werk voor mij zo mooi maakt.

In mijn vrije tijd geniet ik ervan om erop uitgaan met mijn gezin, ook wandelen en koken behoren tot mijn favoriete bezigheden.

Juf Esther C


Mijn naam is Esther Cleven. Ik woon samen met Bart in Nieuwstadt. Samen hebben wij zoontje Levi.

Ik werk sinds 2019 vast voor Movare. Daarvoor heb ik invalwerk gedaan voor Movare en ook voor andere onderwijsstichtingen. Ik werk graag in de middenbouwgroepen.

In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met lezen, wandelen, muziek luisteren en yoga. Zo nu en dan maak ik wel eens gebruik van yogaoefeningen in de klas.

Juf Marit


Mijn naam is Marit Beerends en ik ben werkzaam als vakleerkracht bewegingsonderwijs bij RiskCare Preventie.

Sinds schooljaar 22/23 verzorg ik de gymlessen op de Blokkenberg voor groep 3 t/m 8. Naast mijn studie aan de Academie Lichamelijk Opvoeding heb ik nog een master Bewegingswetenschappen gedaan.

Het bewegingsapparaat is dan ook absoluut iets waar mijn interesse ligt. Ook in mijn vrije tijd ben ik veel bezig met sport (volleybal, bootcamp, krachttraining en boksfit).

Als ik niet aan het sporten ben dan ben ik in de natuur te vinden om te wandelen of vogels te spotten en te fotograferen.

Juf Maranka


Mijn naam is Maranka Ascolese en werk als intern begeleider op De Blokkenberg.
Ik woon samen met mijn man in Kerkrade en we hebben twee volwassen zonen.

Nadat ik in 1985 ben afgestudeerd heb ik, in mijn onderwijs carrière, bijna alle groepen gehad.
Elke leeftijd van kinderen op de basisschool heeft zo zijn eigen charmes; het is geweldig om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen en zich volop kunnen ontplooien.

In 2011 heb ik de Master SEN richting intern begeleider en dyslexiespecialist gevolgd waarna ik eerst gedeeltelijk en daarna fulltime als intern begeleider aan de slag ben gegaan.

Naast mijn werk ga ik graag wandelen (en winkelen), lees ik mooie boeken, kook ik graag en als er dan nog wat tijd over is, schilder ik zo nu dan eens een schilderij.

Juf Mariëlle


Mijn naam is Mariëlle en ik ben juf van groep 4 en groep 2/3 . Ik vind het geweldig om te zien hoe alle kinderen op hun eigen manier tot bloei komen.

Ik ben getrouwd met Jean en samen hebben wij een dochter (Mirte) en een zoon (Bram). Samen met onze hond Puk wonen wij in Kerkrade. In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen met mijn gezin, teken, handletter en knutsel ik graag en ben ik een echte boekenwurm.

Juf Francis


Mijn naam is Francis Geraets.

Ik geef op dinsdag, woensdag en donderdag les in groep 1 instroom. Ik doe dit met veel plezier.

Elk jaar ben ik weer trots op de enorme groei die kinderen doormaken in deze groep.
Ik dans en zing ook graag samen met de kinderen in de klas.

Zelf wil ik ook graag blijven leren: onlangs heb ik 2 cursussen van Geef me de 5 gevolgd en nu ben ik bezig met een cursus gebarentaal.

Meester Wesley


Meester Wesley geeft gymles op maandag aan de kinderen van de groepen 1 en 2.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details