Overblijven via ISY

Wij maken gebruik van Overblijven in Isy School! Met de Overblijven module kunt u eenvoudig zelf het overblijven regelen voor uw kind(eren).

Wat moet u doen

Dit betekent dat u de overblijfbeurt(en) voor uw kind(eren) via Isy dient in te plannen en te betalen.

Ga naar Overblijven, lees de algemene voorwaarden en klik op Akkoord. Als u nog geen Leerling profiel heeft aangemaakt dient u deze eerst aan te maken. Vul de gegevens in die u graag wilt delen met de school.

Overblijf tegoed kopen

Eén overblijfbeurt kost [€1,00]. Per bestelling (ongeacht hoeveel overblijfbeurten u inkoopt) word er €0,50 bankkosten in rekening gebracht.

Het door u gekochte tegoed gebruikt u om de overblijfbeurten van uw kind(eren) te betalen.

Kinderen die overblijven zonder dat ze zijn aangemeld, worden door de school alsnog aangemeld waarna u een bericht van Isy ontvangt om te betalen.

Het is voor de veiligheid van uw kind van belang dat hij/zij op de juiste manier wordt aangemeld. Het zou namelijk kunnen voorkomen dat leerlingen de school verlaten, terwijl ze toch moeten overblijven, maar niet gemist worden omdat ze niet zijn aangemeld.

Overblijfbeurt afmelden

Een aangemelde overblijfbeurt kunt u voor 10.00 uur ’s ochtends afmelden in Isy. Meld u niet af of te laat, dan worden een tegoed voor die dag afgeschreven.

Isy kijkt regelmatig of u over voldoende tegoed beschikt om de ingeplande overblijfbeurten voor 2 weken te betalen. Mocht dat niet het geval zijn, dan ontvangt u van Isy een bericht met het advies nieuw tegoed te kopen.

Als u dan geen tegoed bijkoopt, ontvangt u weer een bericht wanneer uw tegoed niet voldoende is om de komende week te voldoen. Mocht u dan geen nieuw tegoed kopen, dan waarschuwt Isy u op het moment dat uw overblijftegoed nog maar 1 overblijfbeurt dekt. Tegoed bijkopen gaat via internetbankieren.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details